Maaltijden aan huis

Wil je gezonde en verse maaltijden aan huis bezorgd krijgen? Dan ben je bij Vood aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan volledig plantaardige gerechten die wij wekelijks bij jou thuis bezorgen. Zo hoef jij niet meer na te denken over wat je gaat eten en bespaar je tijd en moeite. Ontdek ons aanbod en geniet van het gemak van heerlijke en verse maaltijden aan huis!

Verse diepvriesmaaltijden aan huis bezorgd

Bij Vood kun je al in een paar gemakkelijke stappen genieten van diepvriesmaaltijden aan huis:

1. Kies jouw favoriete maaltijden

Het proces begint met het kiezen uit de uitgebreide selectie maaltijden op onze website. Je kunt hiervoor een abonnement afsluiten of een eenmalige bestelling plaatsen.

2. Vers bereid en ingevroren

3. Zodra de betaling bij ons is binnengekomen, gaan onze chefs aan de slag om de maaltijden te bereiden. Door middel van onze geavanceerde shockvriezer worden de gerechten vervolgens ingevroren om versheid van ingrediënten te garanderen.

 4. Maaltijden thuis laten bezorgen

Tot slot worden jouw gekozen diepvriesmaaltijden op dinsdag of donderdag aan huis bezorgd. Nu hoef je het eten enkel nog op te warmen en te genieten van de verse en gezonde maaltijden van Vood.

Onze gezonde vegan maaltijden

Bij Vood hebben we een gevarieerd aanbod van volledig plantaardige maaltijden die niet alleen gezond, maar ook lekker zijn. Hieronder vind je enkele voorbeelden onze heerlijke gerechten:

HOKKAIDO PUMPKIN TAGINE

Deze hartige en smaakvolle tagine is gemaakt met couscous, kikkererwten, wortels, aubergine en Marokkaanse kruiden. Het is een gezonde en voedzame veganistische maaltijd voor jong en oud.

CHILI CON AMOR

Deze heerlijke en pittige chili is, zoals de naam al doet vermoeden, met liefde gemaakt met zoete aardappel, groene rijst, zwarte bonen en jalapeños. Deze maaltijd is een goede bron van vezels en is ook nog eens glutenvrij.

GOLDEN PUMPKIN CURRY

Een milde curry van kokos en tomaat, op smaak gemaakt met Indiase kruiden, zoals kurkuma en mosterdzaad, met gestoomde flespompoen, kikkererwten en kerrie tempeh van lupine. Geserveerd met knapperige spelt.

Benieuwd naar de volledige selectie maaltijden van Vood? Bekijk dan hier al onze heerlijke en gezonde gerechten!

uit 93 beoordelingen

Gezonde maaltijden wekelijks aan huis bezorgd

Vood biedt een ruim assortiment aan gezonde, vegan maaltijden die thuisbezorgd worden. De gerechten zijn samengesteld uit hoogwaardige en duurzame ingrediënten en bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen of smaakstoffen. 

Door een abonnement af te sluiten, ontvang je wekelijks een diverse selectie van gezonde maaltijden aan huis. Zo hoef je niet meer na te denken over wat je gaat koken en eet je altijd lekker en gezond!

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.