Metvriesversemaaltijdenaanhuiszetjeongekendekwaliteitoptafel

Maart 22

-

By Marijn Vollebregt

Delen op

Gemak ging altijd hand in hand met ongezond eten. De afhaalchinees, patatje oorlog en diepvriespizza zijn in de basis hetzelfde. Namelijk te vet, te zout en bestaande uit ingrediënten van middelmatige kwaliteit. Geen man overboord natuurlijk als je ervan hebt genoten maar weet dat jij als consument jarenlang bent afgezet.

Ongetraind smaakpalet

Vet en zout zijn smaakmakers, nodig om slechte ingrediënten lekker te maken. Je smaakpalet wordt uitgekleed wanneer je hier teveel van eet. Je smaakpapillen erkennen na een tijdje nog alleen maar eten met smaakversterkers. Jammer natuurlijk maar gelukkig kun je dezelfde smaakpapillen weer trainen om kwaliteit te erkennen. Het trainen van je smaakpalet doe je gemakkelijk om vaker iets nieuws op tafel te zetten zodat je de vele nuances in groenten en verschillende keukens leert te herkennen. 

Nieuwe kwaliteit

Wanneer je beter en vooral weer méér kunt proeven is het tijd om de kwaliteit van je eten te verbeteren. Er gaat niets boven een eigen moestuin of groente en fruit halen van de lokale boer. Maar voor iedereen die geen hele dag kan opofferen voor het doen van inkopen is er iets heel makkelijks. Namelijk groente, fruit en kruiden van hoogwaardige kwaliteit vriesvers inkopen. Na het oogsten worden groenten en fruit meteen ingevroren. De kwaliteit is ongekend omdat je de tijd stilzet waardoor deze niet meer kan bederven. Je bewaard op deze manier gemakkelijk heerlijke en gezonde producten diepgevroren in jouw vriezer waardoor deze altijd bij de hand zijn voor wanneer je er zin in hebt.

Het tijdperk van vriesverse maaltijden aan huis

Maar het kan gelukkig nog eenvoudiger, namelijk met vriesverse maaltijden aan huis. Je besteld simpelweg de maaltijden die het best bij jouw levensstijl passen en legt ze in de vriezer voor wanneer jij daar zin in hebt. Naast gemak is het grootste voordeel van een vriesvers maaltijd de kwaliteit. En mocht je het net als ik heel vervelend vinden om eten weg te gooien. Die tijd is voorgoed voorbij met vriesverse maaltijden aan huis.

Gerelateerde artikelen