Gezonde diepvriesmaaltijden

Kost het bereiden van een gezonde maaltijd jou ook veel tijd en energie? Bekijk dan eens de selectie diepvriesmaaltijden van Vood: perfect voor drukke dagen of wanneer je geen tijd hebt om te koken, maar toch gezond en lekker wilt eten, zonder in te leveren op smaak en kwaliteit.

Select...

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Gezonde vriesverse maaltijden aan huis

Vaak wordt gedacht dat diepvriesmaaltijden minder gezond zijn dan verse maaltijden, maar dat is niet waar. Door groenten en fruit direct na de oogst te bevriezen, blijven de voedingsstoffen behouden. Ook de diepvriesmaaltijden van Vood zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt. 

Onze kant-en-klare diepvriesmaaltijden zijn daarnaast niet alleen gezond, maar ook handig en tijdbesparend. Bij Vood bieden we een ruim assortiment aan vriesverse maaltijden die je gemakkelijk en snel in de magnetron kunt bereiden. Zo kun je ook op drukke dagen een gezonde maaltijd op tafel zetten.

Kant-en-klare diepvriesmaaltijden bestellen bij Vood

Hoe komen die gezonde diepvriesmaaltijden dan op mijn bord terecht? Bij Vood kun je diepvriesmaaltijden bestellen als losse maaltijden of als onderdeel van een abonnement. Het bestelproces is eenvoudig: je kiest de maaltijden die je wilt bestellen, voegt ze toe aan je winkelmandje en volgt de stappen om je bestelling af te ronden. 

Je kunt de diepvriesmaaltijden gemakkelijk thuis in de magnetron opwarmen, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een gezonde en lekkere maaltijd. De maaltijden worden vervolgens op dinsdag of donderdag bevroren bij je thuisbezorgd, zodat je ze gemakkelijk in de koelkast of vriezer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.