Op zoek naar gezonde maaltijden of lunch voor op werk?

Plantaardig eten is een win-win. Vitale medewerkers, kleinere footprint en gegarandeerd smullen. Kortom: goed werkgeverschap. Heb je hulp nodig om wegwijs te worden in ons menu of vegan eten? Of misschien is er iemand in je team met speciale dieetwensen? We denken graag met je mee. Stuur ons vooral een mailtje > joost@plantb.nl

Waarom onze gezonde maaltijden bij jouw bedrijf passen?

  • 1 planet, 1 goal

  • 100% plantaardig

  • 0% voedselverspilling🤘

  • Dagelijks vers bereid

  • 6 maanden houdbaar dus altijd beschikbaar

  • Voor iedereen wat wils

Kerst lunch/diner of cadeau

Wil jij een gezonde kerstlunch of -diner organiseren voor bij jou op het werk? Of misschien wil je jouw team wel een gezonde start van 2023 geven? Laat het ons vooral weten. Wij zijn flexibel en houden graag rekening met elk budget.

Events/catering

Plant B maakt de lekkerste plantaardige maaltijden van Nederland. Zo dat is eruit! Onze maaltijden zijn ontworpen door voedingsdeskundigen en worden dagelijks vers bereid door chefs. En dat proef je! Wil je voor je volgende event écht wat anders en ben je opzoek naar een kleine impact op de wereld? Dan zijn onze plantaardige maaltijden iets voor jou. Gemaakt van zo veel mogelijk biologische ingrediënten en groente van Nederlandse bodem.

Een kraambox als lifesaver

Met een pasgeboren baby kan goed en regelmatig eten een uitdaging zijn. Een gebrek aan tijd en zin om boodschappen te doen of te koken leidt al gauw tot een snelle hap van iets dat nog in de kast ligt, eten bestellen, of zelfs helemaal niet eten. Terwijl een voedzame maaltijd voor kersverse ouders juist essentieel is om op de been te blijven en optimaal te herstellen.

Plantaardig eten is een win-win. We denken graag met je mee. Stuur ons vooral een mailtje > joost@plantb.nl