Bevroren vegan maaltijden bezorgd tot aan jouw vriezer. Klaar om te eten wanneer het jou uitkomt.

1. Kies jouw maaltijden

Stel jouw eigen maaltijdbox van minimaal 6 maaltijden samen.

2. Bevroren thuisbezorgd

Bezorgd op dinsdag of donderdag in speciale vriesboxen.

3. Eenmalig of als abonnement

Wijzig, pauzeer of cancel je abonnement op elk moment. Je zit nergens aan vast!

Wat maakt ons jouw favoriete tafelpartner?

Heerlijke gebalanceerde recepten

Wij ontwikkelen onze maaltijden in samenwerkingen met voedingsdeskundigen om iedere maaltijd perfect uit te balanceren. Zo inspireren wij jou om gevarieerd, bewust en gezonder te eten. In onze maaltijden spelen complexe koolhydraten, eiwitten, gezonde vetten en groenten altijd de hoofdrol, maar wordt minstens evenveel aandacht gegeven aan smaak.

Vers bereid door chefs

Bij Plant B geloven wij dat plantaardig de toekomst is, omdat het meer dan ooit belangrijk is om onze footprint te verkleinen en plantaardig eten de meest efficiënte manier is om dit te doen. Daarom staan onze chefs iedere dag met een grote glimlach jouw eten te bereiden. Wij werken met een team wereldverbeteraars en gaan altijd net dat beetje verder om jou de ultieme ervaring te bieden.

Bevroren voor versheid

Onze maaltijden worden bereid met de meest verse en zo veel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten, lokaal en eerlijk gekocht van de boer, met respect voor de planeet. Na het verwerken van deze ingrediënten scheppen wij de maaltijden met heel veel zorg en liefde in, en shockvriezen we deze, om zoveel mogelijk van deze zorg en liefde te behouden. Wist je dat je met het invriezen van maaltijden de tijd even stil zet? Zo zorgen wij dat de voedingswaarde beter bewaard blijven dan in ‘verse’ maaltijden, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak en structuur.