Vriesverse vegan maaltijden bezorgd tot aan jouw vriezer

1. Kies jouw maaltijden

Stel jouw eigen maaltijdbox van minimaal 6 maaltijden samen.

2. Bevroren thuisbezorgd

Bezorgd op dinsdag of donderdag in speciale duurzame vriesboxen.

3. Eenmalig of als abonnement

Wijzig, pauzeer of cancel je abonnement op elk moment. Je zit nergens aan vast!

Heb je zomaar een nieuwe favoriete tafelpartner

Heerlijke gebalanceerde recepten

Wij ontwikkelen onze maaltijden in samenwerkingen met voedingsdeskundigen en chefs. Zo kunnen we zowel verrukkelijke als gezonde maaltijden garanderen. Hiermee hopen we jou te inspireren om vaker gevarieerd, bewust en gezonder te eten. In onze maaltijden spelen groenten, complexe koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten altijd de hoofdrol. Perfect gebalanceerd met minstens evenveel aandacht voor smaak.

Vers bereid door chefs

Bij Plant B geloven wij dat plantaardig eten de toekomst is. Met een team van wereldverbeteraars gaan we altijd net dat beetje verder om jou de verbazen van de veelzijdigheid van planten. Onze chefs staan dagelijks met een grote glimlach jouw eten te bereiden.

Bevroren voor versheid

Onze maaltijden worden met de meest verse ingrediënten bereid. We halen namelijk alles wat we lokaal kunnen vinden binnen een straal van 100 km om onze keuken. Dat is ongeveer 80% van de ingrediënten. En natuurlijk koken we zo veel mogelijk seizoensgebonden. Heerlijk en eerlijk gekocht van de boer.

Dankzij onze geavanceerde shockvriezer kunnen we deze vers geoogste ingrediënten binnen 2 minuten tot -40°C invriezen. Zo blijven de voedingsstoffen, smaak en textuur het best behouden.