Indian Tempeh Curry
Indiase kerrie met spelt, kokos, flespompoen en kerrie tempeh.
Kid friendly
Source of fibre
Mild spicy
Zonder nuts
undefinedNaN
()
Chef’s tip
Maak het lekker fris met een beetje limoensap en/of koriander
Bereiden en bewaren
Oven (180°C): 35-40 min / Magnetron (650W): 10-12 min
Ingrediënten
SPELT [water, TARWE] 24%, biologische tomaat 20%, flespompoen 16%, kokosmelk [biologisch kokosnoot extract, water] 12%, LUPINE tempeh [LUPINE, water, rhizopus cultuur] 10%, agavesiroop, appelciderazijn, zeezout, kurkuma poeder, komijnpoeder, korianderzaad, MOSTERDzaad, garam masala [komijnzaad, koriander, kruidnagel, kaneel, peper, gember, anijszaad, kardemom, knoflook, karwijzaad, raapolie], zwarte peper, kikkererwten [kikkererwten, water, zout], zonnebloemolie, chilivlokken, cherry tomaat, ui, gember, knoflook