Sunkissed Peanut Stew
Kruidige pindastoof met gember, sugar snaps en quinoa
Extra protein
Mild spicy
Zonder gluten
Zonder soy
undefinedNaN
()
Chef’s tip
Maak het lekker fris met een beetje limoensap en/of koriander
Bereiden en bewaren
Oven (180°C): 30-35 min / Magnetron (650W): 9-11 min
Ingrediënten
quinoa [water, quinoa] 20%, tomaat, water, zoete aardappel 9%, aardappel, kikkererwten [kikkererwten, water, zout], spinazie, ui, ui, peultjes 4%, PINDA 4%, PINDAkaas 3%, cherry tomaat 3%, rozijnen, gember, knoflook, rode chilipeper, suiker, groentebouillon [zout, gistextract, gemodificeerd aardappelzetmeel, wortel, SELDERIJ, witte kool, prei, ui, inheemse olijfolie, suiker, maltodextrine, groenteextracten, kruiden en specerijen, citroensap, plantaardige olie], balsamico azijn, zonnebloemolie, zeezout, komijnpoeder, koriander zaad, kaneel, gemberpoeder