Triple Truffle Risotto

Risotto in romige truffel-miso saus met bospaddestoelen en pompoen

Calorie friendly

Kid friendly

Not spicy

Zonder gluten

undefinedNaN

()

Chef’s tip

besprenkel met balsamico glaze

Bereiden en bewaren

Oven (180°C): 35-40 min / Magnetron (650W): 9-11 min

Ingrediënten

arborio rijst 46%, champignon 13%, ui, doperwten, flespompoen 6%, SOJAroom [water, gepelde SOJABONEN, zonnebloemolie, suiker, emulgator: sucrose-esters van vetzuren, stabilisatoren: xanthaangom, carrageen, guarpitmeel, zeezout, aroma], oesterzwam 4%, witte wijn, extra virgin olijfolie, miso [SOJApasta, rijst, zout, rijstmout], knoflook, groentebouillon [zout, gistextract, gemodificeerd aardappelzetmeel, wortel, SELDERIJ, witte kool, prei, ui, inheemse olijfolie, suiker, maltodextrine, groenteextracten, kruiden en specerijen, citroensap, plantaardige olie], truffelolie 1%, citroensap, edelgist, zeezout, tijm 0%, rozemarijn, zwarte peper, kastanje champignon

Vergelijkbare maaltijden die klanten hebben gekocht:

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.