Stagiair Customer Experience & Sales

Become part of the collective 

Help ons met het ontwerpen van de beste klantervaring en samen verbeteren wij de wereld & beyond 🚀
 

Wie zijn wij?

Plant B is een snel groeiende Amsterdamse startup in frozen, plant based food. Bij Plant B maken wij impact door gezond en verantwoord eten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hiermee spelen wij in op nieuwe behoeftes in een snel veranderende wereld.

Onder andere door documentaires als ‘Game Changers’ en ‘CowSpiracy’ willen steeds meer mensen vaker plant-based eten. Ook heeft de Corona crisis des te meer laten zien hoe belangrijk een gezond dieet is. Echter, mensen ervaren tegelijk veel keuzestress door het gevoel te hebben alle ballen hoog te moeten houden. Sporten, kinderen, een drukke baan, allemaal factoren die ervoor zorgen dat mensen minder vaak gezond eten dan ze eigenlijk zouden willen. Er blijkt dus meer behoefte aan gemaks oplossingen, waarbij lekker eten minder moeite en inspanning kost.

Plant B gaat echter nog een stap verder; behalve dat onze maaltijden 100% plantbased zijn, heeft ons assortiment voor ieder wat wils. Zo zijn er glutenvrije opties, maaltijden met extra proteïne voor sporters en bevat elke maaltijd een goede portie groente, vezels en gezonde vetten. Dit alles met de voordelen van optimaal gemak. De maaltijden worden bevroren thuis bezorgd, waardoor ze 6 maanden houdbaar zijn, en gemakkelijk opgewarmd kunnen worden in de oven of magnetron. Hierdoor maken we het voor iedereen haalbaar om lekker, gezond en plant based te eten.

En jij?
Als stagiair customer experience ben jij verantwoordelijk voor de ervaring die wij onze klanten geven. We een jong bedrijf dus er zijn nog volop mogelijkheden om dit te verbeteren. Hierbij ben je enerzijds in gesprek met de klanten en tegelijkertijd sta je in contact met alle onderdelen van het bedrijf om verbeteringen door te voeren. Daarnaast houd jij je bezig met sales, voornamelijk gericht op de verkoop aan bedrijven.

Wat ga je doen?
- Je bent verantwoordelijk voor de customer support
- Je bent actief bezig met het optimaliseren van de klanten ervaring
- Je benadert potentiële klanten en bedenkt creatieve manieren om dit te doen.
- Je verkoopt ons merk aan nieuwe klanten en helpt zo het bedrijf verder te groeien

Dit zien we graag terug:
- Je bent klantvriendelijk en doet er alles aan om onze klanten te helpen
- Je bent klant- en servicegericht, en commercieel ingesteld
- Je bent sociaal en communicatief vaardig, niet bang om de telefoon op te pakken
- Je werkt goed in een team maar kan ook zelfstandig uit de voeten
- Je werkt gestructureerd en steekt ook graag je handen uit de mouwen
- Je draagt graag bij een betere wereld en vindt impact maken belangrijk.

Een studie in de richting van small business & retail management, customer relationship management, bedrijfskunde, communicatie of een commerciële studie zijn een pré, maar als jij kunt aangeven waarom jouw studie relevant is, staan we hier zeker voor open.

Wij bieden jou:
- Je kunt direct impact maken op het resultaat en de groei van het bedrijf.
- Een mooie stagevergoeding.
- De kans om mee te groeien in een ambitieuze start-up: een dynamische en snel veranderende omgeving.
- Een jong, gedreven en gezellig team waarmee we regelmatig op onze bedrijfsboot gaan borrelen.
- Een gezellig kantoor dat we delen met een scala aan andere leuke bedrijven in de Houthavens van Amsterdam. Perfect om een relevant netwerk op te bouwen.
- Persoonlijke begeleiding van een ervaren ondernemer binnen jouw vakgebied die jou de kennis en know how gaat verschaffen om een vliegende start te maken. 


Wil je ons team komen versterken? Stuur je CV en een korte motivatie per e-mail naar myrthe@plantb.nl. Geef daarbij ook aan of je fulltime of parttime beschikbaar bent. Voor vragen over de vacature kan je direct contact opnemen met Myrthe van der Vlis (0618391160).