De maaltijdbox die ‘lekker in je vel’ gemakkelijk maakt

De voordelen van deze box

Minder dan 500 kcal per maaltijd

Gezond zonder zorgen

Verbeter je darmflora

Voel je goed

Leef gezond, zonder gedoe

Het leven is te kort om keuzestress te hebben over wat wel en niet gezond is. Maar niet goed voor je lichaam zorgen is voor vele van ons geen optie. Daarom hebben wij deze box voor jou samengesteld, zo omarm jij in no time weer die gezonde lifestyle die bij jou past.

Wat kun je verwachten en waarom?

Onbewerkt eten

Simpel gezegd bestaat onbewerkt eten uit hele producten die niet of minimaal zijn bewerkt.

In een ideale wereld zouden vele van ons het liefst zelf boodschappen doen op de markt en deze tot maaltijden bereiden. Maar dit is helaas niet realistisch. We wonen ver van de boer en komen tijd te kort om elke avond voor onszelf te koken. Gezonde kant en klare oplossingen kunnen een geweldige oplossing zijn om meer onbewerkt eten binnen te krijgen. En onnodige toegevoegde suikers, ongezonde vetten en te veel zout de deur te wijzen.

Een gebalanceerde en gevarieerde levensstijl

Wanneer je een dieet samenstelt aan de hand van hele producten, zul je automatisch de meeste mineralen en vitamines binnenkrijgen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is het voor gezonden darmen belangrijk want hele producten zitten van nature vol met vezels.

Onze maaltijdbox

Wij hebben speciaal voor die ‘balansdagen’ een box samengesteld, met duurzame en voedzame maaltijden. Stuk voor stuk verrukkelijk natuurlijk.

De maaltijden bevatten fruit, groente, volkoren granen, zaden, noten en peulvruchten, waardoor je niet alleen een voldaan gevoel hebt over wat je in je lichaam stopt, maar ook direct impact maakt op het milieu.

Elke maaltijd bevat minder dan 500 calorieën, meer dan 200 gram groente en 100 % duurzame ingrediënten.

8 Maaltijden in deze box

The #1 Mealbox For A Healthy Lifestyle

Normale porties

€63.92

€71.04

0

The #1 Mealbox For A Healthy Lifestyle
The #1 Mealbox For A Healthy Lifestyle
Normale porties

0

€63.92

€71.04