Proef de lente met onze Lente Box!

Box voordelen:

Voel je SUPER goed

Boost je groente consumptie

Gezond zonder zorgen

Veel lagere voetafdruk

uit 94 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen

Mee met het seizoen

Spring is here! Om dit vrolijke seizoen te eren hebben wij speciaal voor jou de lente box samengesteld met daarin vier heerlijke maaltijden. Waar de winter zich leent voor stomende curry's en vullende stamppotten, zorgt de lente voor wat lichtere trek. De warmere dagen worden nog veel afgewisseld door koude wind- en regenbuien, maar daar trekt de natuur zich niets van aan.

Highlight Ingredients

Verschillende planten en knollen laten zich weer zien en zijn klaar om jouw bord te verblijden. Daar maken wij natuurlijk goed gebruik van! Hieronder een paar typische lente smaken:

Plantaardige pesto

Wij geven een kleine, plantaardige twist aan het originele recept, gemaakt van doperwtjes, olijven, spinazie, oven-geroosterde amandelen en natuurlijk basilicum.

Vlezige structuur

Jackfruit is de sterspeler in dit gerecht met haar vlezige structuur en is een fantastische vleesvervanger. Je kunt alle kanten op met marinades en kruiden.

Zoete smaakmakers

Muhammara, gemaakt van gerookte paprika, walnoten en granaatappelmelasse, is een heerlijke spread en smaakmaker bij de quinoa in onze Pumpkin Paradise.

8 Maaltijden in deze box

Spring Box

Normale porties

€63.92

€71.04

0

Spring Box
Spring Box
Normale porties

0

€63.92

€71.04