DeNummer#1GezondeHalalMaaltijdbox

Box voordelen:

100% halal

Boost je groente consumptie

Gezond zonder zorgen

Onbewerkt eten

Waarom is deze box ideaal voor tijdens de Ramadan?

Wanneer de zon ondergaat en het vasten gebroken wordt voor de iftar, is er niet altijd ruimte om uitgebreid te koken. Daarom heeft Plant B in samenwerking met twee Moslima foodies een speciale maaltijd box ontwikkeld om relaxed de Ramadan door te komen. 

De box bevat voedzame halal diepvriesmaaltijden die je zonder moeite op tafel zet en is bedoeld om mensen tijdens de vastenmaand te ontzorgen. Zo zet je ook tijdens drukke dagen in een handomdraai een gezonde halal maaltijd op tafel, voor jezelf of je gezin. Ramadan Mubarak!

100% halal

Vegan eten is in principe al halal. Maar halal gaat verder dan enkel de slachtwijze, het gaat ook steeds meer om verantwoordelijk eten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Dat komt omdat steeds meer mensen oog hebben voor duurzaamheid en gezondheid. Het gemak van een voedzame halal maaltijd in de vriezer laat ruimte om tot rust te komen in deze extra drukke periode en volle aandacht te schenken aan bezinning. 

“Ramadan is voor mij een maand van bezinning. Om mijn tijd goed te benutten in het aanbidden van God, maak ik het mijzelf makkelijk door te kiezen voor een makkelijke Iftar". Muna - to the moen

Boost je groente consumptie

Ons advies luidt om zo veel en zo vaak mogelijk groente te eten. Bij je ontbijt, lunch, als tussendoortje en natuurlijk als essentieel onderdeel van je avondeten. Groente zijn van nature laag in calorieën en vetten. Daarnaast zijn ze een geweldige bron van vezels, vitaminen en andere essentiële onderdelen voor het functioneren van je lichaam.

Stel jezelf als doel om je bord voor de helft te vullen met groente en kies hierbij voor zo veel mogelijk verschillende kleuren, voor een maximale boost van vitamines, mineralen en antioxidanten.

Een gebalanceerde en gevarieerde levensstijl

Wanneer je een dieet samenstelt aan de hand van hele producten, zul je automatisch de meeste mineralen en vitamines binnenkrijgen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is het voor gezonde darmen belangrijk, want hele producten zitten van nature vol met vezels.

“Alle maaltijden van Plant B zijn volledig plantaardig en zitten vol fruit, groente, volkoren granen, zaden, noten en peulvruchten. Een menu dat goed aansluit bij onze geloofsovertuiging, zeker tijdens de Ramadan. Zo geeft vezelrijk eten een vol gevoel na het eten, zodat je minder snel honger krijgt, en heeft je lichaam in deze periode veel groenten en eiwitten nodig. De Mean Tajine, met volkoren couscous, kikkererwten, véél groenten en Arabische smaakmakers als nootmuskaat, kaneel en gekonfijte citroen, is daarom een perfect match!”

Ahlam - Marokkaanse diëtist

Onbewerkt eten

Simpel gezegd bestaat onbewerkt eten uit hele producten die niet of minimaal zijn bewerkt.

In een ideale wereld zouden vele van ons het liefst zelf boodschappen doen op de markt en deze tot maaltijden bereiden. Maar dit is helaas niet realistisch. We wonen ver van de boer en komen tijd tekort om elke avond voor onszelf te koken. Gezonde kant en klare oplossingen kunnen een geweldige oplossing zijn om meer onbewerkt eten binnen te krijgen. En onnodige toegevoegde suikers, ongezonde vetten en te veel zout de deur te wijzen.

Maaltijden in deze box

De Nummer #1 Gezonde Halal Maaltijdbox

Normale porties

€44.94

€49.92

0

De Nummer #1 Gezonde Halal Maaltijdbox
De Nummer #1 Gezonde Halal Maaltijdbox
Normale porties

0

€44.94

€49.92