De vegan starters box

Box voordelen:

Voel je SUPER goed

Boost je groente consumptie

Gezond zonder zorgen

Veel lagere voetafdruk

Is (vaker) vegan eten iets voor mij?

Ja! Om het simpele feit dat je hier nu bent, durf ik te stellen dat (vaker) vegan eten zeer zeker iets voor jou is.

Vegan eten is populair, steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen. Zowel persoonlijk als voor onze planeet. Top natuurlijk, hier zijn wij super blij mee! Maar hou het behapbaar voor jezelf. Je hoeft niet van de een op de andere dag 100% vegan te leven. Babysteps, doe wat je kan wanneer je dat kan.

Ruim 10.000 klanten gingen je voor en aan de hand van hun favorieten hebben we een heerlijke starters box samengesteld. We hopen dat je ervan gaat genieten.

1. Voel je goed

Plantaardig eten is licht verteerbaar, dus geen afterdinnerdip. Daarbij is het beter voor je gezondheid. Je hebt een lager risico op hart- en vaatziekten bij een eetpatroon met minder vlees en méér volkoren graanproducten, peulvruchten, groenten, fruit en noten.

“Gebalanceerd eten dat niet alleen vult maar ook voedt."

Je kunt van deze maaltijdbox verwachten dat er gebalanceerde maaltijden in zitten en ruim voldoende variatie.

Wanneer je een dieet samenstelt aan de hand van hele producten, zul je automatisch de meeste mineralen en vitamines binnenkrijgen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is het voor gezonde darmen belangrijk, want hele producten zitten van nature vol met vezels.

Simpel gezegd bestaat onbewerkt eten uit hele producten die niet of minimaal zijn bewerkt.

In een ideale wereld zouden vele van ons het liefst zelf boodschappen doen op de markt en deze tot maaltijden bereiden. Maar dit is helaas niet realistisch. We wonen ver van de boer en komen tijd tekort om elke avond voor onszelf te koken. Gezonde kant-en-klaar maaltijden zijn een geweldige oplossing om meer onbewerkt eten binnen te krijgen. En onnodige toegevoegde suikers, ongezonde vetten en te veel zout de deur te wijzen.

2. Boost je groente consumptie

Ons advies luidt om zo veel en zo vaak mogelijk groenten te eten. Bij je ontbijt, lunch, als tussendoortje en natuurlijk als essentieel onderdeel van je avondeten. Groentes zijn van nature laag in calorieën en vetten. Daarnaast zijn ze een geweldige bron van vezels, vitaminen en andere essentiële onderdelen voor het functioneren van je lichaam.

Stel jezelf als doel om je bord voor de helft te vullen met groente en kies hierbij voor zo veel mogelijk verschillende kleuren, voor een maximale boost van vitamines, mineralen en antioxidanten.

3. Gezond en gevarieerd eten zonder zorgen

Gemak dient de mens. Onze levens worden alsmaar drukker dus we zullen alleen maar zuiniger met onze tijd om moeten gaan.

Plant B bezorgt haar kant-en-klaar maaltijden aan je voordeur. Je hoeft niet langer na te denken wat je wilt gaan eten, niet langer boodschappen te doen, het koken is voor je gedaan en de afwas ook ;)

Maar het gaat verder, onze diepvriesmaaltijden liggen op jouw te wachten totdat jij daar zin in hebt. Het geeft 'peace of mind' om te weten dat je altijd een kwalitatieve maaltijd in huis hebt.

4. Veel lagere voetafdruk

Vaker plantaardig eten verkleint niet alleen onze CO₂-voetafdruk, maar kan ook nog eens de opname van CO₂ vergroten.

Momenteel gebruiken we 50% van de vruchtbare grondoppervlak van onze planeet voor landbouw. Dit is voor 77% voor de veehouderij. Door af te stappen van dierlijke producten kunnen uitgestrekte gebieden waar nu nog vee graast, en eten voor dieren wordt verbouwd terugkeren naar hun natuurlijke staat. Alle nieuwe wilde planten en bomen zullen koolstof aan de atmosfeer onttrekken.

8 Maaltijden in deze box

The #1 Vegan Starters Box

Normale porties

€63.92

€71.04

0

The #1 Vegan Starters Box
The #1 Vegan Starters Box
Normale porties

0

€63.92

€71.04