Pina Panang Curry

Thaise Panang curry met gestoomde groente en een tropische twist

Calorie friendly

Spicy

Zonder gluten

undefinedNaN

()

Chef’s tip

Voeg Thaise basilicum en/of koriander toe voor frisheid

Bereiden en bewaren

Oven (180°C): 35-40 min / Magnetron (650W): 9-11 min

Ingrediënten

zilvervlies basmatirijst [water, volkoren rijst] 23%, kokosmelk [biologisch kokosnoot extract, water] 14%, broccoli 10%, wortel 10%, paprika 9%, zoete aardappel 8%, EDAMAME (SOJA) 5%, ananas 5%, doperwten 5%, ui, panang curry pasta [gedroogde rode spaanse peper, citroengras, sjalot, knoflook, zout, kaffir limoenschil, laos, komijnpoeder, korianderzaad] 2%, PINDAkaas 2%, citroensap, gember snippers [gember fiji, suiker, water], chipotle [chipotle pepers, water, tomaat, suiker, azijn, SOJA olie, zout, ui, knoflook, kruiden], limoenblad

Vergelijkbare maaltijden die klanten hebben gekocht:

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.