Kant en klaar maaltijden

Op zoek naar gezonde en gemakkelijke maaltijden? Ontdek de kant-en-klare maaltijden van Vood die aan huis worden geleverd en in een handomdraai op te warmen zijn in de magnetron. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw favoriete gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Zo geniet je zonder enige moeite van heerlijk en gezond eten!

Select...

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Seleteer minimaal 6 maaltijden

Gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis bezorgd

De kant-en-klaarmaaltijden van Plant B zijn niet alleen gezond, maar ook heerlijk van smaak. Houd je van Italiaans? Of geef je de voorkeur aan de Aziatische keuken? Ontdek de wereldse maaltijden van Plant B die aan huis worden geleverd en snel en eenvoudig zijn op te warmen in de magnetron. 

Onze gezonde opwarmmaaltijden zijn met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten vers bereid en bevatten alle nodige voedingsstoffen voor een uitgebalanceerd dieet. Bestel nu jouw favoriete kant-en-klare maaltijd en geniet zonder enige moeite van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Bestel je kant-en-klaarmaaltijden online

Bij Plant B willen we het bestelproces voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij het bestellen van onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden heb je de keuze uit een losse bestelling of een flexibel abonnement. Als je kiest voor een abonnement kun je op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten. 

Er is keuze uit verschillende wereldse gerechten die met zorg en liefde door onze chefs worden bereid. Plant B biedt gratis bezorging bij een bestelling vanaf €60,- en onze maaltijden worden op dinsdag en donderdag door heel Nederland bezorgd. Dus waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.